Shutterstock / Ronald Wilfred Jansen

Shutterstock / Ronald Wilfred Jansen

Koning stelt plannen bij: ‘Kom alleen als ze de finale halen én als ze 4-3-3 spelen’

Koning Willem-Alexander heeft zijn plannen om al dan niet af te reizen naar Qatar bijgesteld. Waar hij aanvankelijk alleen zou gaan als Nederland de finale haalde, heeft hij daar nu een voorwaarde aan toegevoegd: Oranje moet óók 4-3-3 spelen.

“Dat 5-3-2, dat ziet er toch niet uit”, zegt hij. “Die drie centrale verdedigers zo akelig dicht bij elkaar, die backs onnatuurlijk hoog op het veld, geen vleugelspelers, alles door het midden. Ik vind het een parodie op voetbal eerlijk gezegd. Als Louis niet heel snel wisselt van systeem hoeft het van mij niet meer.”

Willem-Alexander zou zelf altijd 4-3-3 spelen, zegt hij. “Ik heb tot nu toe alle wedstrijden gezien, en ik zie genoeg ploegen dat systeem spelen. En die wedstrijden zijn meteen veel attractiever. Daar gaat het toch om? Ik heb m’n tickets naar Qatar al wel geboekt, maar als ze dit schijterige poldercatenaccio blijven spelen mag iemand ze gratis komen ophalen, finale of niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voetbal is heilig verklaard door de redactie op voorspraak van onze (geweldige??) koning. Sinds Amalia uitkomt in het 3e seniorenteam van Baarn en haar adoratie voor Christiano Ronaldo de spuigaten (spuitgaten?) uitloopt heeft de koning een oekaze uitgevaardigd dat er meer over voetbal geschreven dient te worden.
De Speld houdt zich daar netjes aan., dat moet gezegd worden.

gravatar

Bovenstaande reactie is door een nep-Maitreya geschreven. Er zit namelijk een zweem van waarheid in.
Ikzelf verkoop alleen maar onzin en beperk me tot het nuttigen van mijn dagelijkse portie hondebrokken.