NOS

NOS

Nederlandse Turken zijn toeterende Marokkanen zat

Het WK-succes van Marokko zorgt voor veel ergernis bij Nederlandse Turken. Ze zijn het zat om de hele tijd in het getoeter van de Arabieren te zitten.

“Na een wedstrijd van Marokko is het de hele avond één grote teringherrie”, verzucht de 25-jarige Meryem uit Kanaleneiland. “En dat vanwege een voetbalwedstrijd. Snappen die mensen niet dat er ook nog andere mensen in de wijk wonen?”

Hiervoor is de toeter absoluut niet uitgevonden, vindt ook de 42-jarige Erdem uit Osdorp. “Die zijn er om jezelf kenbaar te maken in het verkeer, of voor een bruiloft, of als Turkije wint. Niet voor zoiets onzinnigs als een voetbalwedstrijd van Marokko.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Of als Turkije wint hahahaha … net of Turkije iets is!

Arabieren ??! Turkije leeft van Arabische en Westerse toeristen en investeerders.

Reageer
gravatar

Leuk om te zien hoe al deze Nederlanders (ze weten toch dat ze dat zijn?) Marokko een warm hart toedragen. Zolang ze geen overlast geven of andere verkeersdeelnemers in gevaar brengen natuurlijk.

Ik vind Marokko ook een prachtig land met aardige mensen. Zijn jullie er wel eens geweest?

Reageer
gravatar

Marokkanen zijn geen Arabieren, stop met het uitwissen van onze identiteit als Imazighen. Wij zijn Noord-Afrikaans, of Amazigh, niet Arabisch. Dat je moslim bent en de Koran volgt, betekent niet gelijk dat je Arabisch bent.

gravatar

Het schijnt zelfs dat men in Saoedi-Arabië geen Berbers verstaat. En dat Bin Salman geen moslim is – hij gelooft zichzelf niet eens.

gravatar

Oh sorry Mehmet. Namens alle Nederlanders biedt ik je mijn welgemeende excuses aan. Hé, heb jij al een nieuwe wasmachine?

gravatar

Zeg mevrouw Kaag, u weet toch hoe dat moet? Wij, de slachtoffers, bepalen op welke datum u excuses aan ons aanbiedt, welke tekst daarbij hoort, en de hoogte van de schadevergoeding. Wacht u onze instructies maar af.

gravatar

Toen Mohammed de Koran schreef was de toeter nog niet uitgevonden, dus wij moslims mogen niet toeteren. Zeker Turken mogen wereldwijd niet toeteren, omdat ook Erdogan dat heeft verboden.

Reageer
gravatar

Afrikaanse staten speelden een sleutelrol in de slavenhandel, en slavernij was een gangbare praktijk onder Afrikanen ten zuiden van de Sahara vóór de betrokkenheid van de Arabieren, Berbers en Europeanen. Er waren drie soorten: zij die slaaf waren door verovering, zij die slaaf waren door onbetaalde schulden, of zij die door hun ouders als slaaf waren gegeven aan stamhoofden. De stamhoofden ruilden hun slaven tegen Arabische, Berberse, Ottomaanse of Europese kopers voor rum, specerijen, stoffen of andere goederen.[48] Het verkopen van gevangenen of oorlogsgevangenen was in die tijd gebruikelijk onder Afrikanen, Turken, Berbers en Arabieren.

https://www.frontnieuws.com/waarom-landen-instorten-exorbitante-schulden-problemen-in-de-energiesector-corrupte-politieke-systemen-elites-met-waanideeen/