Pro Shots / SIPA USA / Insidefoto

Pro Shots / SIPA USA / Insidefoto

Infantino neemt vandaag weer gewoon plaats in leeg stadion

Er wordt vandaag niet gevoetbald in Qatar. Toch mag onder andere het Lusail Stadium zich verheugen in de aanwezigheid van één man: Gianni Infantino. De FIFA-voorzitter kijkt aandachtig toe hoe er geen bal rolt in het stadion waar ook de finale wordt gespeeld.

Infantino, getooid in zijn gebruikelijke sjieke FIFA-jasje heeft zijn kin in zijn handpalm gedrukt en volgt in het verder lege stadion aandachtig wat er al dan niet gebeurt op het veld. Hij is de baas van de FIFA, hij moet in alle stadions aanwezig zijn. Hij was er om 16:00u sharp, zodat hij niets hoefde te missen.

Omstreeks 16:45u zal hij het stadion weer verlaten en zo spoedig mogelijk doorrijden naar het Al Bayt Stadium, waar hij naar het gras zal staren. Het is weer een drukke dag voor Gianni Infantino. Hij wordt weer op vele plekken tegelijk verwacht. Hij is de baas van de FIFA.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *