Shutterstock

Shutterstock

Fenomenaal: de laatste summerdump van 2021 is vandaag gepost

Het moment is daar: de laatste summerdump van 2021 is vandaag gepost. Sinds september dat jaar verscheen iedere dag minstens één dump online. Vandaag, een paar dagen later dan voorspeld, is de laatste dump dan toch echt geplaatst door de 24-jarige Bloom de Boer uit Amsterdam.

“Ja, ik voel me onwijs vereerd dat ik dé laatste summerdump heb mogen posten. Wauw, wat was dat een zomer zeg, en dat ik dat ook zo beknopt in 26 foto’s heb kunnen capturen, heel bijzonder.” Bloom ververst ondertussen haar Instagram om te zien hoeveel nieuwe likes ze heeft.

“Tuurlijk heb ik harde keuzes moeten maken. Ik zou liegen als ik zeg dat het makkelijk was. Maar dat is ook het leven. Vorige maand dacht ik er eindelijk klaar voor te zijn om te posten, maar ja, toen postte Kiki haar summerdump. Ik ben dus heel blij dat het nu allemaal samenkomt.”

Volgens de huidige voorspellingen valt de laatste summerdump van 2022 op 3 februari 2024.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daarmee wordt de dump bedoeld van al het separatorvlees dat vrijkomt na alle snacks die dronken Maitreya en Raisa van Twitter maken van de kilo’s aan hondenvlees die ze maandelijke importeren uit Azië. Pas op dat het niet perongeluk in jouw frikandel zit!