Shutterstock / studio speld

Shutterstock / studio speld

Vrouw heeft een -1 op de gastenlijst voor de club: een persoon die binnen is moet weg

Een vrouw die naar de club gaat heeft vanavond min één op de lijst: iemand die al binnen was moet weg. “Hi, mijn naam is Eva”, zegt ze bij de deur. “Ik sta min één op de lijst.”

De portier kijkt naar de ipad, en kijkt dan over de schouder de zaal in. “Wie is je min 1?” Eva tuurt de zaal in. Ze ziet een man met gaten in zijn strakke spijkerbroek en een aviator zonnebril. Ze ziet een man die een boek zit te lezen. Ze ziet een man die een shirt aan heeft waar bretels aan vast zijn geplakt, waardoor de bretels niet langer functioneel zijn, maar enkel een decoratieve functie hebben. “Hij daar”, zegt Eva, terwijl ze naar de man met het bretels-shirt wijst. “Hij is mijn min een.” De uitsmijter loopt naar de man binnen en sleurt hem naar buiten. “Oke, kom maar binnen.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *