Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

Rellen uitgebroken op meerdere plekken in Belgische selectie

Waar iedereen vooraf voor vreesde, is nu werkelijkheid geworden: na de uitschakeling van België zijn op meerdere plekken in de selectie rellen uitgebroken. Wat aanvankelijk begon als een samenzijn waarbij spelers elkaar troostten, liep al snel uit op een ongekende matpartij.

“Ongekend dit. Waarom weten deze gasten zich nou nooit te beheersen?” vragen mensen op Twitter zich vertwijfeld af. “Levenslang opsluiten deze lui”, vindt een ander. De vlam sloeg in de plan toen Jan Vertonghen en Eden Hazard elkaar opzochten rond de middencirkel. Al snel was het in de hele selectie hommeles.

Het is nog onbekend hoe hoog de schade is opgelopen. Bondscoach Martínez is momenteel bezig om alle rotzooi op te ruimen. Dit zal naar verwachting nog zeker een paar dagen duren.

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vanuit welingelichte kringen heb ik vernomen dat “voetbalhaatster” is opgenomen in een gesloten instelling. Het aantal voetbal gerelateerde berichten in de Speld is dusdanig hoog, dat dit qua commentaar niet meer te verwerken was.
Een kaartje of bloemetje wordt op prijs gesteld.

Reageer