Shutterstock / evgengerasimovich

Shutterstock / evgengerasimovich

Vuurwerkliefhebbers klagen over geluidsoverlast van piepende huisdieren

Het is nog geen december, maar het is al aan de orde van de dag: loeihard piepende huisdieren. Dit tot grote ergernis van liefhebbers van harde knallen van vuurwerk. Zij kunnen niet meer genieten van hun illegale explosieven omdat met name honden ontzettend veel lawaai maken.

“Ik kan mijn cobra’s gewoon niet meer horen door die fakking aso’s met hun huisdieren hier overal”, zegt vuurwerkliefhebber Ricardo. “Soms zitten ze ook gewoon om twee uur ’s nachts te piepen als wilden. Ze houden nergens rekening mee, die beesten.” Ricardo heeft al meerdere malen de politie gebeld, maar die zeggen dat ze niks voor hem kunnen doen. “Ze zeggen dat ik met bewijs moet komen. Dus nu probeer ik die blafbekken door de brievenbus te filmen als ze weer eens losgaan. Maar als je ze probeert aan te spreken op hun gedrag, dan zitten die lafaards weer onder de bank of in een hoek gekropen.”

Overigens zijn het niet eens alleen honden die overlast veroorzaken. Ricardo hoort ook vaak genoeg katten, vogels en zelfs geiten die zijn rust verstoren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

İk vries mijn Labrador altijd in, begin december. En begin januari laat ik hem ontdooien. Gaat prima. Het heeft onze relatie wel ietwat bekoeld, maar ik kan het vuurwerk tenminste goed horen.

Reageer