Shutterstock / Sara Armas

Shutterstock / Sara Armas

NS introduceert betekenisvolle stiltecoupé om mensen die elkaar lang kennen dichter bij elkaar te brengen

In de betekenisvolle stiltecoupé kunnen mensen die elkaar al jaren kennen dichter bij elkaar komen door betekenisvolle stiltes te laten vallen in hun gesprekken. Dat maakt de NS bekend in een persbericht.

Aarya en Rishi zaten vandaag in de betekenisvolle stiltecoupé en merkten dat het al behoorlijk werkte. “Ik moet je iets zeggen”, zei Aarya. “Is het…”, antwoordde Rishi, zijn zin onderbroken door een vrouw die door het gangpad liep waar ze het eerder al over hadden gehad. Ze keken elkaar diep in de ogen aan. Het landschap trok aan ze voorbij, door hen beide onopgemerkt. Pas toen de omroeper de spoedige aankomst bij Utrecht Centraal aankondigde, werd de stilte weer verbroken. “Ik ben zo gelukkig”, zei Aarya. “Ik ook, lieve”, zei Rishi zachtjes.

Een woordvoerder de NS laat weten de coupés vanaf januari op trajecten in heel Nederland in te voeren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De laatste tijd worden de stiltecoupés geterroriseerd door het gesmak van allerlei mensen die HOY-worsten eten. Dat gesmak is tot ver buiten de stiltecoupés te horen.
Kan die NUPI hier iets aan doen?

Reageer
gravatar

De NUPI heeft ook een maximaal budget. Nog een extra controle op het onrechtmatig nuttigen van (overigens overheerlijke) HOY worst kost de NUPI veel te veel Ecu’s!

Tenzij jij nog de nodige Ecu’s op jouw Girorekening hebt?

gravatar

Ik heb alles in HOY-coins gestopt. De enige waardevaste cryptomunt.
Is dat ook OK?
De HOY-coin doet tegenwoordig 0,003 € en ik heb er 17 verzameld. Ik ben bereid 9 en een half HOY-coins in extra controles te investeren.