NOS

NOS

Prachtige middelvinger van Rusland naar FIFA-president Infantino: beschietingen in Cherson en Donetsk

FIFA-president Gianni Infantino is de laatste dagen veel in het nieuws met opzienbarende uitspraken. Zo maakte hij zichzelf volstrekt belachelijk met een oproep aan Rusland en Oekraïne tot een wapenstilstand tijdens het WK voetbal. Rusland steekt nu een prachtige middelvinger op naar de voetbalbobo, met beschietingen in onder meer Cherson en Donetsk.

“Heerlijk dit”, zegt Telegraaf-journalist Wierd Duk. “Die idiote Infantino met zijn rare uitspraken. Uitstekend dat het Kremlin daar korte metten mee maakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Belachelijk een wapenstilstand enkel tijdens het WK.. een oproep tot vrede was evengoed tevergeefs maar toch netter geweest. Moet wel zeggen dat de uitspraak van dhr Julius: ‘heerlijk dat het Kremlin hier kortemetten mee maakt’ wellicht nog belachelijker is. Zo heerlijk is deze situatie niet. Er zou kortemetten gemaakt moeten worden met elke vorm van oorlog en ook religie(geloof is vanuit je hart en duidelijk iets anders dan religie)

Reageer