Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Dit huisfeest heeft geen dj’s maar mensen die een uur lang de laptop bewaken zodat niemand de playlist verandert

Een innovatie in het huisfeestwezen: op dit feest zijn er geen dj’s geboekt, maar mensen die ieder een uur lang voor de laptop gaan staan zodat niemand met de playlist gaat lopen kutten. Dat merkte de nachtreporter afgelopen weekend op.

“In het begin voelde het wat vreemd om iemand een uur lang met armen over elkaar gevouwen, streng kijkend voor de laptop te zien staan. Maar na het derde uur viel het op dat de muziek onveranderd prima was en dat er niet een of andere obscure eikel ineens Celine Dion ging draaien,’’ aldus de nachtreporter.

Nog later kwam de sfeer er pas echt goed in, toen om een uur of twee nog steeds muziek op stond die was uitgezocht door iemand met smaak en feeling voor dansmuziek. In plaats van iemand die top 40 muziek erdoorheen probeert te duwen. Heerlijk!

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *