Jacqueline van Kerkhof / Shutterstock

De Telegraaf heeft een alternatief voor de energietransitie: ” “

De Telegraaf heeft een plan om de klimaatverandering te stoppen. De krant van wakker Nederland gelooft niet dat de huidige maatregelen voor de energietransitie effectief zijn en heeft daarom een eigen
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

sorry speld, nu moet je ook met een bizar doch leuk voorstel komen: De wakkere mannen hadden een natte droom ” wat als milieudefensie zou adviseren heel Nederland vol te zetten met kleine kerncentrales, ieder dorp of stadswijk 1, stroom en warmte in overvloed geen gas meer nodig” . En toen schrokken ze wakker ” shit hebben we niets meer om af te zijken

Reageer