Shutterstock / nimito / Qmusic / Studio Speld

Shutterstock / nimito / Qmusic / Studio Speld

Harold uit Leeuwarden raadt Het Geluid: de bevalling van Marieke Elsinga

Harold uit Leeuwarden is vanochtend een rijker man geworden, de fanatieke luisteraar heeft namelijk Het Geluid geraden: de bevalling van Marieke Elsinga. Harold was door het dolle heen en noemde het “een van de gelukkigste dagen van zijn leven”.

“Ja, alle clichés over Het Geluid raden zijn waar”, jubelt Harold. Toen hij sinds 9 november Het Geluid op de radio hoorde, had hij al een vermoeden dat het klonk als gekreun en gepuf van iemand binnen de ring. Zes dagen later wist hij het zeker: dit is de bevalling van Marieke Elsinga. Radio dj Mattie Valk mocht het live in de uitzending bekend maken en was dan ook apetrots op zijn trouwe luisteraar Harold. “Ik ben zo blij voor hem. Dit is echt heel bijzonder”, aldus Valk.

Ook namens de voltallige redactie van De Speld willen we Harold van harte feliciteren. Geniet van de roze geldwolk, Harold.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *