NOS

NOS

Dit zijn ze: de journalisten die Van Gaal niet gaat meenemen naar Qatar

Verschillende Nederlandse sportjournalisten werden vanochtend met een knoop in de maag wakker. Vandaag is immers de dag dat Van Gaal bekend zou maken wie hij meeneemt naar het WK in Qatar. Hoewel Louis niet houdt van een negatieve benadering, werd op de persconferentie pijnlijk duidelijk welke journalisten niet bij Louis in het vliegtuig hoeven te stappen. Dit zijn de meest opvallende namen:

1. Martijn Krabbendam, Voetbal International
Volgens de bondscoach is de benadering van Krabbendam te negatief. Van Gaal zag vandaag een hoop positiviteit bij de pers en Krabbendam was daarin echt een dissonant. Het moge duidelijk zijn: voor negativiteit is in Qatar geen plek.

2. Chiel van Koldenhoven, NOS Jeugdjournaal
“Te weinig ervaring”, oordeelt Van Gaal. De bondscoach zegt het lastig gevonden te hebben om een afweging te maken tussen ervaring en talent. Helaas is voor Chiel de balans niet in zijn voordeel doorgeslagen.

3. Valentijn Driessen, Telegraaf
“Te druk met zijn columnpje in zijn krantje. Daarnaast ook gewoon een naar ventje”, is de bondscoach duidelijk.

4. Maarten Wijffels, AD
Stelde twee vragen, terwijl de bondscoach geen Chinees sprak toen hij zei dat er maar één vraag gesteld mocht worden. Daar was de bondscoach volgens mij toch heel duidelijk in, of heeft Maarten Wijffels soms watten in zijn oren?

5. De volledige NOS
Van Gaal is vernietigend over de NOS: “Het maakt mij niet uit dat zij de uitzendingen verzorgen, ik bepaal wie er meegaat. De NOS heeft niet geleverd. In 2014 deden ze dat wel, dus toen nam ik ze mee. Nu niet. Wat valt daar niet aan te begrijpen?”

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoop dat de pers zich niet nog een keer zo’n panna 1ste klasse laat passeren. Anders krijgen we Argentijnse flanken waarvan we alleen struikelend nog kunnen trachten om die hielen alsnog onder de grasmat te krijgen

Reageer