Shutterstock/Studio Speld

Shutterstock/Studio Speld

Vrouw is wel klaar met de seks want ze is zelf net klaargekomen

Een vrouw die zojuist nog vijf minuten redelijke seks had, is er nu wel klaar mee. Letterlijk en figuurlijk, aangezien ze zojuist is klaargekomen. Dus klimt ze van de man af en gaat ze een peuk roken op haar balkon. “Hoe laat moet je gaan trouwens?”, vraagt ze terwijl de man ietwat beduusd in bed ligt.

“Uh, ik weet niet precies eh…”, stamelt de man. “Mooi”, zegt de vrouw, terwijl ze haar rook zijn kant op blaast. “Was gezellig mop!” Bedremmeld pakt de man zijn boeltje en gaat hij weg.

Haal het beste uit jezelf met FlairLog in en krijg toegang tot gratis premium content. Flair: Jouw leven jouw keuzes.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo zijn vrouwen nou eenmaal. Vroeger dachten vrouwen dat alleen mannen zo waren. Ik (man) weet inmiddels wel beter, maar ik vind het ook weer niet erg om voor sex gebruikt te worden. Het is wel een fijn gevoel om te weten dat ze je willen gebruiken en vervolgens door jou klaarkomen.

Reageer
gravatar

Jan en Betsie kunnen hierop niet reageren want ze hebben geen toegang tot dit verhaaltje, daarom doe ik het op hun verzoek maar:

“Waarom gaan alle artikelen in De Speld en De Pin vrijwel altijd over eenmalige standjes van jongelui?”
(Toevallig vraag ik mij dat ook af.)

Zelf heb ik ook een andere vraag: Als het onbekende duo een vaste relatie met elkaar hebben, betekent “zijn boeltje pakken” dan de definitieve scheiding?

Roken is overigens ongezond.

Reageer