Shutterstock / RealPeopleStudio

Shutterstock / RealPeopleStudio

Mysterie ontrafeld: stijve lul in de ochtend komt door de erectiefee

Door de jaren heen hebben zich diverse verhalen ontwikkeld omtrent het fenomeen ‘een stijve ochtendlul’. Onderzoekers aan de universiteit van Meppel hebben nu eindelijk een verklaring gevonden voor dit bijzondere verschijnsel: de stijve penis in de ochtend komt door de erectiefee.

Hoofdonderzoeker Bert van Beukema is blij dat het eeuwenoude mysterie van de ochtenderectie nu eindelijk opgelost is. Hij verklaart: “We dachten eerst dat het een soort biologisch verschijnsel zou zijn, maar bijna alle mannen die we ondervraagden gaven aan niet per sé opgewonden te zijn ten tijde van het krijgen van de erectie. Hier moest dus iets anders aan de hand zijn.”

Tijdens het onderzoek naar het zogeheten fenomeen ODOL werd gebruik gemaakt van infraroodcamera’s in de slaapkamers van de 50 proefpersonen. Volgens Van Beukema is daar geen enkele beweging op waargenomen, terwijl bijna alle deelnemers aan het onderzoek ’s ochtends toch echt een erectie kregen. Dit bevestigde voor hem meermaals het bestaan van de erectiefee. “Alleen bij onze proefpersoon Theo (72) bleef het ’s ochtends rustig onder de dekens. Misschien is de erectiefee hem vergeten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is er een wetenschappelijk grens vastgesteld vanaf wanneer een ochtenderectie een odol mag heten? Ik neem aan dat niet elk schamel erectietje die term mag voeren. Pas als er sprake is van een vlaggemast waar Piet Hein gerust zijn vloot mee zou willen uitrusten is er objectief sprake van een odol wat mij betreft.

gravatar

Het is wachten op de eerste reageerder die Odol in verband brengt met mondwater.
Overigens komt mondwater mevrouw Viesman te pas als meneer Viesman een ochtenderectie heeft. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Reageer