Studio Speld

Studio Speld

Monolipa zingt eenstemmige liedjes in enkelvoud

De bekende zangeres Monolipa (geen familie van) zingt eenstemmige liedjes in enkelvoud. Fans genieten van haar songs die monomaan over een onderwerp gaan: de liefde. “Ik hou alleen van Monolipa”, zegt een van haar fans. “Ik ook”, zegt een andere fan. “Maar ik toch het meest”, zegt de eerste fan.

Het revolutionaire aan Monolipa’s benadering van muziek is dat ze alles in mono opneemt, legt muziekcriticus Malou Mellema uit. “Eén spoor, één take, één hit ook maar, eigenlijk maar een nummer dat ze de hele tijd opnieuw opneemt – dat is Monolipa. Ze heeft geen backingvocals, geen band, gewoon een rauwe pure sound. Monolipa.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Maakt u zich vooral geen zorgen meneer Van der Staay, als novice wordt ze volledig geestelijk ingepakt door Maria, moeder-overste van de Hemel, en lichamelijk door moeder-overste van haar klooster.

gravatar

Nee kwaliteitsmuziek! Gigi Agostino, Cheeky Girls, DJ Whiskas, Mango King. De muziek in de treinenvideos van Julien. Echte muziek dus! Niet die Nivarna-onzin!!!