Shutterstock / Daniel Pieterson

Shutterstock / Daniel Pieterson

Topper hoopt kanjer te worden

Topper Benny droomt ervan op een dag een kanjer te zijn. “Ze zeggen dat ik als topper geboren ben, maar dat betekent voor mij niet dat ik niet geloof dat ik kan opklimmen tot kanjer”, zegt Benny. “Ik voel dat het kanjerschap ook voor mij is weggelegd.”

Benny’s droom om van een topper een kanjer te worden begon tijdens de begindagen van de pandemie, toen er massaal voor de zorghelden werd geklapt. “De zorghelden zijn echte kanjers, dat voelde toen iedereen. Ik dacht: maar hoe word ik dan zo’n kanjer? Daar ben ik nu mee bezig.”

Om zijn kanjerdom te bereiken probeert Benny veel op tv te zijn, doet hij vrijwilligerswerk binnen de sportwereld, maakt hij zich hard voor mensen in een rolstoel en loopt hij stage bij Erica Terpstra.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *