Shutterstock / Augustino

Shutterstock / Augustino

Afknapper: kannibalisme

Bijna ieder mens heeft een ander type waar hij of zij op valt. Toch zijn er een aantal eigenschappen die het eigenlijk vrijwel altijd slecht doen tijdens een eerste date, zoals kannibalisme.

Je kunt nog zo geestig of intellectueel uit de hoek komen, maar zodra jij de arm van de serveerster eraf rukt en er luid smakkend aan begint te knabbelen kan dit voor je date behoorlijk ongemakkelijk voelen. Als je een kannibaal bent dien je hier dus rekening mee te houden als je ooit succes wilt hebben in de liefde.

Voor Timo (18) was het behoorlijk schrikken toen hij er na een avondje stappen tijdens de fietstocht naar huis achter kwam dat zijn date gek was op het vlees van haar eigen soort. “Ik had natuurlijk al iets kunnen vermoeden toen ze steeds weer begon over haar ‘huidhonger’, maar ik wuifde het in al mijn naïviteit weg.” Hij slikt even en vervolgt: “Toen ze vanaf de bagagedrager aan mijn oor begon te snoepen wist ik eigenlijk al meteen dat het nooit iets tussen ons zou worden. Van mij hoeft al dat tand op huid-contact niet zo.” Hij zucht. “Wel jammer, ze had hele mooie rode ogen.”

Sanne (22) had zelf een tijdje een relatie met een kannibaal, maar uiteindelijk braken het vele nachtelijke snacken en de weckpotten met ledematen op sterk water in de koelkast hen op. “In het begin vond ik het belangrijk om elkaars eigenschappen gewoon te accepteren.” vertelt de gehavende jonge vrouw. Ze laat de donkerroze tandafdrukken op het laatste restje van wat er nog van haar linkerbeen over is zien. “Deze zijn nog van onze eerste beet. Die zal ik nooit vergeten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *