Studio Speld

Studio Speld

Video: bezoekers museum en Concertgebouw reageren woedend op gevolgen klimaatverandering

Enkele bezoekers van het Concertgebouw en het Mauritshuis die vanochtend werden geconfronteerd met afschuwelijke beelden van de gevolgen van klimaatverandering riepen luid ‘boe’ naar die beelden. “Boee”, zei een 65-jarige voormalige huisarts.

“Wat is dít nou!”, riep een vrouw terwijl ze haar parelketting vastgreep en begon te filmen. “Obscene!”, zei een vriendin van haar, die al even woedend was.

Een groep witte mannen stond luid roepend op en begon onder begeleiding van applaus van de hele zaal te zoeken naar de mensen die deze klimaatverandering hebben veroorzaakt. “We gooien ze eruit”, mompelden ze.

Zie hier de beelden:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *