Shutterstock / standret

Shutterstock / standret

Man scoort hit met gesamplede en geremixte piep uit oor

Een man heeft op TikTok een gigantisch hit gescoord met een remix van de piep die hij in zijn oor hoort. De nachtreporter ging verhaal halen. “Ik vind het wel ziek hoor, vijf miljoen views in minder dan een week tijd”, zegt Victor trots. “Gehoorschade is natuurlijk niet zo leuk, totdat je er iets vets mee weet te doen. In mijn geval was dat een speciale microfoon diep in mijn oor en brein steken, de piep die ik onophoudelijk hoor op te nemen, te samplen en te remixen en uiteindelijk van de goorste beat op aarde te voorzien.”

Het resultaat mag er zijn. ‘Oor piep knarz’ staat al de hele week op 1 in de Spotify-hitlijsten en wordt nu ook op de radio gedraaid. “Het zijn drukke tijden nu”, zegt Victor. “Kan er amper van slapen. Maar goed, dat kon ik toch al niet door die gruwelijke tinnitus.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *