Shutterstock / Dean Drobot

Shutterstock / Dean Drobot

Kledingmerk: ‘Ons doel is om vóór 2050 te beginnen met streven naar een leefbaar loon voor onze makers’

Een groot kledingmerk heeft fantastische plannen om maatschappelijker en duurzamer te ondernemen: “Ons doel is om in ieder geval vóór 2050 te beginnen met het streven naar leefbaar loon voor onze makers.”

Het bedrijf zelf voelt al veel enthousiasme bij het idee om te gaan streven, en denkt dat ook veel consumenten niet kunnen wachten tot het bedrijf aanstalten gaat maken om haar eigen arbeiders niet langer in armoede te laten leven. “Zo kunnen we in 2040 bijvoorbeeld bespreken hoe we de lonen voor onze makers na 2050 eventueel kunnen verhogen. Misschien kunnen we het zelfs hebben over een bonus na 2070.”

ASN bank zet zich in voor een leefbaar loon voor alle miljoenen werkers in de kledingindustrie. Samen kunnen we het verschil maken. Help de kledingmakers, zet je handtekening.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *