Rob Dammers / Flickr

Rob Dammers / Flickr

NS: ‘Het wordt pas minder druk in de trein als Elon Musk ons bedrijf koopt’

Treinreizigers kampen weer massaal met uitval en overvolle treinen, en het lijkt er niet op dat de NS op korte termijn grip krijgt op de situatie. In een statement op Twitter melden ze dat het pas minder druk wordt in de treinen als Elon Musk het bedrijf koopt.

“We snappen de frustraties en erkennen het probleem”, aldus een woordvoerder van de NS. “Maar kijkend naar alle issues zien we het voorlopig niet minder druk worden in de trein. Tenzij Elon Musk besluit de NS te kopen. Dan verwachten we dat duizenden reizigers de volgende dag voor een ander vervoermiddel kiezen.”

Vooral op Mastodon wordt er momenteel veel geklaagd over de NS. Zo Toot @Brammetje92 bijvoorbeeld: “Zit ik alweer op dat kuttrappetje mijn krentenbol te eten”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *