Shutterstock / G-Stock Studio

Shutterstock / G-Stock Studio

Man die nek kraakt wil gewoon aandacht

De 27-jarige Thijs uit Eindhoven kraakt al maandenlang zijn nek op het werk. Elke tien minuten galmt er weer een knakgeluid door het kantoorpand. “Even de druk tussen de nekgewrichten verminderen”, zegt Thijs dan, maar volgens zijn collega’s is het een wanhopige kreet om aandacht.

Het gekraak begint op kantoor zijn tol te eisen. Collega Loe gelooft niet dat het alleen een ‘nek-probleempje’ is: “Als je tijdens elke meeting zo ordinair met je nek loopt te zwaaien dan speelt er volgens mij méér dan alleen een fysieke klacht.”

“Ga nou toch eens naar de fysio man, dit is echt niet goed.”, probeert collega Tom hem telkens weer aan te sporen. Daar geeft Thijs echter geen gehoor aan, die is hardnekkig op zoek naar de volgende kraak.

“Nondeju, dat was een flinke! Hoorden jullie ‘m ook?!’’, roept Thijs vol trots naar de ICT’ers ietsje verderop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Auteurs maken een ernstige fout! De kraak- en knakgeluiden van Thijs komen van zijn knallende en stinkende flatussen. Vreemd dat over de stank niet wordt geklaagd.

Ik adviseer voor massage van maag en darmen de Eindhovense fysotherapeut in de Lichttoren. Telefoon: 040 298 9850..

Reageer
gravatar

Ik denk dat hij in Amsterdam als Eindhovenaar met de nek wordt aankeken. Iedereen buiten de randstad wordt daar gerekend tot onbeschaafd volk, met name Belgen, Limburgers, Brabanders en Friezen.

En andersom.

Reageer