Shutterstock / BearFotos

Shutterstock / BearFotos

Daniek verliest kostbaar uur scrollen op TikTok door bezoek aan oma

Het overkwam de 23-jarige Daniek deze week: ze bezocht na een jaar weer haar zieke oma terwijl ze ook gewoon een uur op TikTok had kunnen scrollen. “Ze lag daar maar een beetje en zei eigenlijk niet zoveel. Ze ademde alleen heel zwaar. Okay, je bent depressed, maar heb je niks interessanters te vertellen? Het gaf me totaal geen prikkels”, vertelt Daniek terwijl ze op haar telefoon scrolt.

“Op TikTok zag ik allemaal van die cute video’s van mensen die langsgingen bij hun oma. Well, het blijkt best wel saai en ongemakkelijk te zijn tbh. Dan vroeg ik m’n oma wat ze vond van Emma Chamberlain of geblondeerde wenkbrauwen maar ze had totaal geen idea waar ik het over had,” zucht Daniek. “Het is scrolltijd die je gewoon niet meer terug krijgt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oma lijkt allesbehalve ziek en zwaar ademend lijkt ze evenmin. (Of heeft ze corona?)

In het verslag staan wat taalfoutjes. Depressed, well, tbh, cute en scrolltijd behoren niet in een Nederlands opstel. Gevolg van teveel op asociale media kijken. Dat moest verboden worden!