Studio Speld / Standret

Studio Speld / Standret

Justin wilde naar een AED-cursus gaan maar ging per ongeluk naar een ADE-feest

Justin (25) wil dolgraag weten hoe een AED apparaat werkt, dus dacht hij slim te zijn door een AED cursus te boeken. Echter liep het totaal anders, vanwege zijn dyslexie kocht hij per ongeluk een kaartje voor ADE en stond hij vervolgens linksvoor bij Martin Garrix.

“JA DAT GING FF ANDERS DAN GEPLAND HAHA”, schreeuwt een zwetende Justin die vecht tegen de decibels van de speakers. “DAT IS HET VERVELENDE AAN DYSLEXIE, MAAR EEN HARTSTILSTAND IS VEEL VERVELENDER LIJKT ME”. De intenties waren in ieder geval goed van de alleraardigste Justin.

Morgen gaat hij meteen een nieuwe poging doen. Al moet het in zijn brakke staat niet te veel moeite kosten. “DAT ZOU PAS SLECHT ZIJN VOOR M’N HART”, sluit hij af.

Just is je zorgverzekering die zorg digitaal toegankelijk maakt. Just biedt een online reanimatiecursus die je kan doen waar en wanneer je wil. Zo kun jij een leven redden. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tante, het is de bedoeling dat advertenties in een satirisch blad als De Speld ook lollig zijn. Daar hoort leedvermaak kennelijk ook onder.