WhatsApp-verduistering in het hele land goed zichtbaar

‘Nog nooit zo’n heldere appclips in ons land’

De WhatsApp-verduistering van vandaag is in heel Nederland goed zichtbaar. Ook op andere plekken in de wereld geven mensen aan dat WhatsApp voor hen verborgen is.

Wetenschapper Flemmo te Gader is zeer enthousiast over de zogenaamde ‘appclips’.  “Het komt niet vaak voor dat een WhatsApp-verduistering zó goed zichtbaar is. En het maakt eigenlijk ook niet uit waar je precies staat, je kunt hem in alle delen van het land goed volgen, je hebt er geeneens een speciale bril voor nodig.”

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het tegelijkertijd optreden van twee verschillende verschijnselen leidt door het zoeken van verklaringen door leken, zoals Tom en Jaap, vaak tot denkfouten en dus tot complotten.

De verklaring is voor wetenschappers, zoals ik, betrekkelijk eenvoudig. Juist dat deel van de zon werd verduisterd, waarvaan de fotonen zijn gericht op de servervoeding van WhatsApp.

Reageer
gravatar

De fout is de beide heren niet aan te rekenen Sonja. Ze hebben de klok horen luiden, maar ze weten niet waar de klepel hangt. Dat komt helaas vaak voor bij mensen..