Shutterstock / popcorner / Studio Speld

Shutterstock / popcorner / Studio Speld

Geen zin in voorspel? Probeer een hoorspel!

Voorspel is leuk, maar kan ook erg vermoeiend en routinematig zijn. Herken je dit en zijn jullie klaar voor een nieuw en spannend avontuur in de slaapkamer? Probeer dan eens om samen een hoorspel te maken! Om het optimale uit een hoorspel te halen is het belangrijk om een aantal attributen klaar te hebben liggen in je nachtkastje: kokosnoten, rijst, een theekopje met een lepeltje, een bak met grind, een klein doosje punaises, een grote pan risotto, twee pakken melk en een wekker.

Een goed hoorspel begint met het tegen elkaar slaan van twee halve kokosnoten om het geluid van galopperende paarden na te bootsen. Regent het in jullie hoorspel? Schud dan het pak rijst. Door het lepeltje in het lege theekopje te roeren maak je een schrille toon die de spanning nog verder opvoert. Wanneer je goed op elkaar ingespeeld bent kun je ook de bak met grind erbij pakken. Belangrijk hierbij is goede communicatie en aanvoelen wat de ander echt een lekker geluid vindt.

Na ongeveer een half uur zijn jullie waarschijnlijk goed opgewarmd. Wanneer je allebei zin hebt in de volgende stap, kun je beginnen aan de finale van het hoorspel: seksgeluiden. Klap bijvoorbeeld snel en ritmisch in je handen om het geluid van twee tegen elkaar aan stotende lichamen te verwezenlijken. Twee pakken melk werken hiervoor al helemaal goed. Gebruik vooral je fantasie bij het creëren van spannende geluiden. Dit is trouwens hét moment om de grote pan risotto erbij te pakken. Door met de andere voorwerpen daarin te prutsen klinkt het alsof een kletsnatte vagina wordt gepenetreerd. Alvast heel veel plezier en geniet ervan!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *