Studio Speld

Studio Speld

Doellijntechnologie wordt in Qatar vervangen door woestijnhagedis op achterlijn

Ieder groot toernooi heeft zo zijn noviteiten. Zo ook het WK in Qatar. Naast enkele andere bijzondere nieuwe reglementen gaat de FIFA in Qatar experimenteren met nieuwe doellijntechnologie: een woestijnhagedis.

Volgens een woordvoerder van de FIFA is de nieuwe doellijntechnologie vooral het gevolg van bezuinigingen, omdat het budget bijna op was. Maar de bond is ervan overtuigd dat de woestijnhagedis zo objectief mogelijk zal proberen aan te geven of de ballen in zijn geheel de doellijn zijn gepasseerd.

In de Winnende WK-gids van De Speld Sport vind je alle informatie over de regels die tijdens het WK gaan gelden, én over alle andere relevante zaken op dit controversiële toernooi. Bestel de Winnende WK-gids hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm, maar het corrupte Qatar heeft het corrupte FIFA toch KAPITALEN betaald voor het organiseren van dit toernooi op de verkeerde plaats, in de verkeerde tijd, en op de verkeerde manier?

Is dat dan uitsluitend in de zakken van BOBO’s terecht gekomen?

Reageer