Standret / Shutterstock

Standret / Shutterstock

ADE-gangers hebben geen huis gekocht maar staan toch met een sleutel op de foto

Een bijzonder tafereel tijdens het Amsterdam Dance Event deze week: een grote groep mensen verspreid over verschillende feesten in de stad die geen huis gekocht hadden stonden toch met een sleutel op de foto. Hoe kan dat? De nachtreporter ging verhaal halen.

“Uh, oh shit zag jij het?” zegt Lianne tegen de nachtreporter. “Nee? Oh nee gelukkig. Ja nee ik heb net een nieuw huis gekocht dus ik dacht ik maak even een foto van mijn sleutels op een dixi. Ze zijn zo goedkoop weer die huizen hé hahaha.” De nachtreporter loopt verbouwereerd door naar een andere stage.

Eenmaal bij de volgende dj aangekomen staan ook daar verschillende mensen met hun sleutels in het publiek te zwaaien. ‘Die huizenmarkt is wel echt de goede kant op aan het gaan’, denkt de nachtreporter. “Misschien moet ik ook weer eens op Funda gaan kijken.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *