Pro Shots / Toin Damen

Pro Shots / Toin Damen

Veel kritiek op documentaire Daley Blind: ‘Veel te traag’

Daley Blind heeft maandagavond de tweedelige Videoland-documentaire ‘Nooit meer stilstaan’ over zijn carrière in première zien gaan. Zowel vriend als vijand zijn erg kritisch op de documentaire over de Ajax-verdediger: “Veel te traag voor dit niveau.”

Analist Pierre van Hooijdonk: “De opbouw is wel goed, maar er zitten toch teveel cruciale fouten in. Je ziet dat het intelligent in elkaar is gezet, maar het sleept zich voort, eigenlijk gewoon gênant om te zien. Je moet je wel realiseren: je draait hier in Tuschinski, daar kun je je dat niet veroorloven.”

Ook toeschouwers waren niet te spreken over wat ze te zien kregen. Halverwege de docu ontstond er zelfs een striemend fluitconcert in de zaal. “Tien jaar geleden kon dit misschien nog, maar nu wordt er veel meer van een docu gevraagd, klonk het kritisch.” Een teleurgestelde bezoeker concludeerde na afloop: “Deze docu is nu echt wel klaar.”

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *