Shutterstock / Motortion Films

Shutterstock / Motortion Films

Ferry komt er na 6 jaar pas achter dat de D in ADE niet staat voor Drugs

De 34-jarige Ferry uit Den Bosch reist al jaren af naar ADE, maar komt er na zes jaar pas achter dat de D in ADE niet staat voor Drugs. Het maakt het plezier er voor Ferry niet minder om, maar hij staat toch even raar te kijken.

“Amsterdam Dance Event, ja?” aldus Ferry met een verbaasde blik. “Haha ik ben echt jaren in de veronderstelling geweest dat die D staat voor Drugs. Moet zeggen dat ik het nog steeds ook logischer vind eigenlijk.” Dit jaar wordt dan ook de eerste keer voor de Brabander dat hij naar ADE gaat met deze volledige kennis van de afkorting.

Op de vraag of dit zorgt voor een andere ADE beleving reageert Ferry kraakhelder. “Nee joh, ben je gek. ADE betekent voor mij sowieso veel dansen en veel drugs, dus dat wordt gewoon weer gas geven zoals ik het alle jaren heb gedaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is Jasper Schilder nou helemaal besodemieterd! Er woont helemaal geen Ferry (34) in onze mooie en gezellige Hertogstad, die naar Amsterdam gaat om te dansen! Hij gaat om te dansen naar Eindhoven, Tilburg, Oss of Veghel. Althans buiten carnavalstijd (vanaf 11 november tot aswoensdag.).

Reageer