Pro Shots / Kay Int Veen

Pro Shots / Kay Int Veen

Nagenieten: Kökçü laat zich heerlijk aanraken door ploeggenoten na doelpunt

Het is maandag, dus kunnen we terugblikken op een veelbesproken speelronde in de Eredivisie. Wij zijn vooral aan het nagenieten van de smeuïge nasleep van het doelpunt van Feyenoorder Orkun Kökçü tegen AZ. De middenvelder liet zich na zijn benutte strafschop heerlijk aanraken door al zijn ploeggenoten.

Van de broeierige troostsessie van Excelsior-aanvoerder Redouan El Yaakoubi in de kleedkamer na de 7-1-afstraffing tegen Ajax zijn helaas geen beelden.

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad ja. Lekkere pingel, zat er goed in. En misschien heel raar vorr de redacteuren van de Speld, maar ik ben een voetballer en geen uithangbord van één of andere woke lul van de knvb. What’s next? Dat ik volgende week op m’n buik heb staan dat ik zogenaamd tegen kernenergie ben?

Reageer