Studio Speld

Studio Speld

Niet vergeten: oud papier wegbrengen, band oppompen, bestanden backuppen

WA-verzekering, APK, afvalstoffenheffing, 17 ongelezen e-mails, buurtborrel

Niet vergeten: afspraak bij de kapper maken. Kleding naar kringloop brengen. 10.000 stappen per dag zetten. De zaterdag-Trouw heb je de afgelopen weken nauwelijks gelezen. Vaker doen of anders abonnement opzetten. De pesto in de koelkast is niet meer goed: niet vergeten weg te gooien als je de vuilniszakken vervangt. Bandenspanning. Ruitenwisservloeistof. APK. Als die steken in je rug erger worden misschien eens naar de dokter. Afvalstoffenheffing. Maike is binnenkort jarig. Lucas eens vragen hoe het met zijn vrouw gaat. 17 ongelezen e-mails, maar daar zitten een hoop aantekeningen aan jezelf bij. Doucheputje schoonmaken. Jaarruimte. WA-verzekering. Op het boodschappenlijstje: tandenstokers en schoonmaakazijn. Buikspieroefeningen. Amazon Prime opzeggen. Cursus creatief schrijven. Buurtborrel. Firewall installeren. Cookies verwijderen. Wachtwoorden vervangen. Oh ja, warmtepomp controleren!!! Oven schoonmaken. Controleren of er niet toevallig naaktfoto’s in je gallery kunnen verschijnen. De planten die nu echt dood zijn weggooien en de rest water geven. Oud papier wegbrengen. Matras omdraaien. BELANGRIJK: ov-chipkaart verloopt binnenkort. Heb je je PUK-code van je telefoon ergens liggen voor het geval dat je je PIN vergeet? Deze zaterdag echt stofzuigen! Brandveiligheid. Inbraakpreventie. De telefoon niet meer mee je slaapkamer binnen nemen, misschien maar gewoon een ouderwetse wekker kopen. Hoe zit het eigenlijk met de grafrechten van je grootouders? Neem je die vanzelf over als je moeder overlijdt, moet je daarvoor iets regelen of is het al voor een eeuwigheid vooruit betaald? Trouwens: zelf ook nog testament maken. Twee stuks groente en fruit eten. Parkeervergunning. Driemaandelijkse backup maken van al je bestanden. Reisverzekering weer terug op Europa zetten. Nee-nee-sticker halen. Band oppompen. Pakje van bol.com is te laat – controleren!!! Afzuigkap repareren. Foto’s laten ontwikkelen. Niet te veel koffie drinken. Melatonine. Koortslippleisters. Betatine. ORS. Keukenkastje ruikt muf. Wat meer vrij tijd maken om te wandelen. Wat meer tijd vrij maken om met je partner door te brengen. Wat meer tijd vrij maken om zelf te koken. Wat meer tijd vrij maken om te lezen. Dan trouwens wel een nieuw boek zoeken want Arno Geiger heb je bijna uit. Komt er eigenlijk nog een nieuw seizoen van Sex Education?  Misschien eens kijken hoe het met je pensioen zit nu de beurzen zo onderuit gaan. Middelbareschoolreünie. Beschikbaarheid doorgeven. Fiets naar fietsenmaker brengen. Oude boeken op Marktplaats zetten. Moet je eigenlijk niet jodiumpillen in huis halen als het echt misgaat met Rusland? Waar kun je die krijgen? De drogist? Dan meteen maar even voldoende zelftests kopen. Weet je eigenlijk al wat jullie dit jaar met kerst doen?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *