Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Odette (25) belt gemeente of het eventjes alle drempels op de weg tussen haar huis en mental coach kan verwijderen

De 25-jarige Odette wil heel graag naar een mental coach. Ze moet hiervoor alleen wat drempels over. Daarom belt ze naar de gemeente of zij eventjes alle drempels tussen haar huis en haar mental coach kunnen verwijderen op de weg.

“Ik zie echt overal drempels. Als ik via links de straat uit fiets heb ik er al drie en al zou ik via rechts fietsen ben ik eigenlijk de tel kwijtgeraakt na de achtste’’, zegt Odette. “Ik ga vanmiddag meteen even bellen naar de gemeente met het verzoek. Of anders bij ze langs. Nee wacht, daar zijn ook veel drempels. Ik bel gewoon.”

Zelf aan de slag met je mentale gezondheid, waar en wanneer je wil? Download App de Coach. Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Nog geen klant van Just? Probeer de app nu 3 maanden uit. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn in Nederland honderdduizenden mensen, vooral vrouwen (mensen die fijn vinden dat ze een vagina hebben of er een zouden willen hebben – Red.) die menen geestelijke ondersteuning (mental coaching – Red.) kunnen geven. Er is er dus altijd wel een in de buurt, die zonder drempels is te bereiken.

Reageer