NOS

NOS

Volleybalfanaat woest op defensieve houding Nederlandse volleybalsters na mislukt WK: ‘Ze speelden alleen maar op eigen helft’

De Nederlandse volleybaldames hebben zich niet geplaatst voor de kwartfinales van het WK in eigen land. Volleybalfanaat John Vermeet weet wel waar het aan lag en laat op Twitter weten allerminst te spreken te zijn over de defensieve houding van Nederlandse kant: “Ze speelden alleen maar op eigen helft.”

Vermeet heeft geen enkel goed woord over voor het spel van de volleybaldames: “Ze parkeren gewoon de bus! Er is geen enkele druk vooruit en de tegenstander wordt totaal niet vastgezet op hun eigen helft. Volgens mij wil je dan gewoon niet winnen.”

Bondscoach Avital Selinger weerlegt de kritiek: “Als jij de bal hebt, kan de tegenstander niet scoren.’’

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *