NOS

NOS

Clubleiding Ajax waarschuwt voor risico’s in Napels: ‘Ga woensdag niet in clubkleuren het veld op’

Ajax heeft de spelers van de club gewaarschuwd voor de risico’s van de uitwedstrijd tegen Napoli in de Champions League aanstaande woensdag. De club raadt het ten strengste af om in clubkleuren het veld te betreden.

“In het recente verleden hebben we gezien dat spelers die onze rood-witte tenue’s dragen een makkelijk doelwit zijn voor spelers van Napoli”, legt Ajax-directeur Edwin van der Sar uit. “Om een nieuwe afranseling te voorkomen raden we de jongens dan ook ten strengste af om in onze clubkleuren het veld te betreden. Eigenlijk zouden ze voor de zekerheid beter het veld helemaal niet kunnen betreden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, maar dat volleybal kent weer andere bezwaren:

“Volleybalfanaat woest op defensieve houding Nederlandse volleybalsters na mislukt WK: ‘Ze speelden alleen maar op eigen helft”

Bovenstaand bericht komt ook uit de koker van de Speld, maar daar hoor je voetbalhaatster niet over.