Shutterstock / No-Mad / KREML / My Photo Buddy

Shutterstock / No-Mad / KREML / My Photo Buddy

Ondergang van de mensheid: wordt het klimaatverandering, de bom of toch wokisme?

Het is een paar tellen voor twaalf op de doom’s day clock. De grote vraag is: wat gaat de mensheid de das om doen – klimaatverandering, de bom of toch het wokisme? “Je ziet dat klimaatverandering wereldwijd problemen veroorzaakt, en een allesverwoestende nucleaire oorlog zou de mensheid ook niet veel goed doen”, zegt eindtijd-onderzoeker Bert Bokhoven. “Maar het zou ook zomaar eens het wokisme kunnen zijn.”

Volgens Bokhoven is hét grote gevaar van wokisme dat het soms helemaal niet leuk voelt. “Echt een ongemakkelijk gevoel kunnen grote groepen mensen ervan krijgen, een soort dreigend gevoel van dat het niet goed gaat. Dát is wokisme.” Een keiharde voorspelling durft ook Bokhoven op dit moment nog niet te doen, maar hij geeft in ieder geval aan dat er ‘veel is om over na te denken’ en ook ‘reden tot zorg.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat de mensheid de klimaats verandering heel veel versneld heeft. Door divesre redenen. Maar er zijn nu diersoorten die door deze snelheid zich niet kunnen aanpassen en gedoemd zijn om uit te sterven. heet erg triest.

Reageer