Shutterstock

Shutterstock

Bart leerde wiskunde en biologie door elkaar en vermenigvuldigt nu altijd veilig

Bart (17) leerde zijn lessen wiskunde en biologie door elkaar heen en vermenigvuldigt nu altijd veilig. “Voor mijn kansberekeningen heb ik geleerd dat je eerder terugtrekken niet perse een veilige optie is om niet zwanger te worden”, zegt Bart. “En de enige manier om zo goed als zeker te zijn dat je geen soa krijgt bij het differentiëren is een condoom te gebruiken.”

Barts docenten vinden het eigenlijk wel verfrissend. “Laatst begon hij op een toets over elementaire functies over ongeslachtelijke en geslachtelijke voortplanting”, zegt wiskundeleraar Laurent. “Omdat hij de sommen verder keurig had gemaakt heeft hij een ruime voldoende gekregen. Bart komt er wel!” Bart is verder ook blij met wat hij heeft geleerd. “Min keer plus is min”, zegt hij. “Je moet altijd positief blijven wil je een partner krijgen om je mee voort te planten, denk ik dan.”

Betaalbare hulp nodig bij het leren? Bij WRTS kun je naast het oefenen van talen ook oefenen voor vakken als wiskunde, biologie, NaSk en economie. Je kan oefenen met bijlesdocenten, toetsen en uitlegvideo’s. Bestel nu een WRTS pakket met 30% korting van De Speld. Actie loopt t/m 6 oktober.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jongens in mijn gemeente maken geen meisje zwanger voordat zij rijp is om in keuken en kinderkamer haar werk te doen waarvoor de Heere haar heeft geschapen uit een rib van Adam.

In mijn gemeente mogen jongens geen condooms en andere door de Heere verboden voorzorgmaatregelen gebruiken. Ze copuleren niet tot ze gehuwd zijn en hun plicht om voor een kinderrijk gezin te zorgen.

Reageer