Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

PSV wil zich vanaf nu vol focussen op de Johan Cruijff Schaal die ze begin dit seizoen wonnen

De beschamende 3-0 nederlaag van PSV op bezoek bij Cambuur hakt erin bij de Eindhovenaren. Toch willen ze niet bij de pakken neerzitten en is de club vastberaden om zich vanaf nu vol te focussen op de Johan Cruijff Schaal die ze begin dit seizoen wonnen.

“Dit komt wel even binnen ja”, stamelt een verslagen Ruud van Nistelrooij tegenover de camera van ESPN. “Het was dramatisch, maar het is ook topsport. Het is nu zaak dat de knop omgaat en dat we ons volledig focussen op de gewonnen Johan Cruijff Schaal tegen Ajax afgelopen juli.” Het is duidelijke taal van de normaliter zo goedlachse Heeschenaar

.Joey Veerman lijkt zijn coach overigens bij te staan na de oorwassing in Leeuwarden. “Die 3-5 pakken ze nooit meer van ons af, de koppositie wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je kan je verschuilen achter het halen van de Johan Cruiff schaal. Je zult de waarheid onder ogen moeten zien en er hard tegen aan moeten gaan wil je nog wat bereiken. Dat geld ook voor v.Nistelrooy met zijn verkeerde wissels. Want een Vertessen is geen meerwaarde voor het team Die loopt andere spelers te delegeren en bakt er zelf helemaal niets van.

Reageer