Roman Zaiets / Papin Lab / Evgeny Haritonov / Shutterstock

Roman Zaiets / Papin Lab / Evgeny Haritonov / Shutterstock

3 handige lifehacks voor als je thuis een thermische lans, een hydraulische pers en 98 citroenen hebt liggen

We kennen ze allemaal: lifehacks. Het zijn handigheidjes die het leven net even wat makkelijker maken, waardoor je extra tijd over hebt om leuke dingen te doen. Meestal is het nog een hele klus om zo’n lifehack onder de knie te krijgen, en daarom hebben wij voor jou een paar eenvoudige voorbeelden op een rijtje gezet. Deze 3 lifehacks zijn super handig als je thuis een thermische lans, een hydraulische pers en 98 citroenen hebt liggen.

Prullenbah!
Heb je er weleens last van dat de vuilniszak na een tijdje naar beneden zakt zodat al je afval tussen de zak en de bak terecht komt? Pak je thermische lans, verwijder de staven ijzer en eventuele staven magnesium of aluminium en maak een gat in de holle ijzeren buis. Plet een rol vuilniszakken onder je hydraulische pers en duw vervolgens de platte rol in de holle buis. Trek dan de eerste vuilniszak uit het gat en span die over je vuilnisbak. Check met 98 citroenen of de vuilniszak ook daadwerkelijk blijft zitten.
Tip: Om het gat in de holle ijzeren buis te maken is het handig om nog een tweede thermische lans in je bezit te hebben.

Geen bluf!
Ga je graag een potje kaarten met vrienden, maar vind je het irritant om de hele tijd zo’n hele stapel kaarten in je hand te moeten houden? Met deze lifehack kun je jouw kaarten gewoon open en bloot op tafel leggen. Leg de hand van een van je tegenstanders onder de hydraulische pers, houdt de thermische lans voor zijn of haar gezicht en laat luid en duidelijk merken dat de lans en de pers aan gaan als iemand ook maar in de richting van jouw kaarten kijkt. Veel spelplezier!
Tip: Je kunt dreigen om de citroenen uit te knijpen in de door de thermische lans veroorzaakte wonden.

Uit de kreukels!
Heb je morgen een belangrijke première en ligt je lievelingsoverhemd bevlekt en gekreukeld in de wasmand? Geen nood. Laat je overhemd samen met de 98 citroenen een nacht in een teil met kokend water rusten. Zodra de stof uit de teil komt en goed zuur is weet je zeker dat er geen restje rode wijn meer op te vinden is. Vervolgens pers je de stof hydraulisch strak en droog zodat je weer kan stralen in je mooie witte overhemd.
Tip: houd de thermische lans niet te dicht in de buurt van het overhemd, deze kan snel vlam vatten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sonja wij lezers vinden het wel leuk!!!!!!!! Je moet eens ophouden met het afkraken van de redacteuren van de Speld. Daar zijn we niet van gediend!!!!!!!