Shutterstock

Shutterstock

Wilco stond 5 minuten in de rij voor de kassa en nu is zijn stokbrood 12 cent duurder

Wat een pech! De rij in de supermarkt was zo lang dat Wilco 5 minuten moest wachten voor hij aan de beurt was. En alsof dat nog niet genoeg was, is zijn stokbrood in die 5 minuten maar liefst 12 cent duurder is geworden.

Door de recordhoge inflatie gaan de prijsstijgingen in de supermarkten zo snel dat het bijna niet meer bij te houden is. Dat heeft Wilco wel gemerkt. Volgende keer dringt hij weer lekker voor bij de kassa.

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en steun De Speld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vage kennis Bas,

Jongen, denk bij een volgende aandrang om een dingetje te krabbelen of het er wel toe doet. Kijk, als je die caissière nog 30 cent meer had aangeboden om vervolgens dat stokbrood met een ferme vooruitgaande beweging bij de betreffende bedrijfsleider in zijn hol volledig aan het zonlicht te laten onttrekken, was het nog enigszins geloofwaardig geweest. Lang verhaal kort, laat je in betreffende supermarkt maar niet meer zien. Voor joker lopen kan altijd en zeker hier, maar bespaar je de blamage bij die caissière oke?

Succes!👍

Reageer