NOS / Studio Speld

NOS / Studio Speld

De Speld Sport test: 5 buttplugs waarvan je mogelijk beter gaat schaken

Het wordt al de klapschaats van het schaken genoemd: de buttplug. Dit anale wondermiddel zou je moeten helpen om je rating in mum van tijd met honderden punten omhoog te krijgen, zo is de gedachte. Een onbekende tiener die laatst een schaakpartij won van wereldkampioen Magnus Carlsen werd er zelfs van beticht zo’n buttplug gebruikt te hebben. Maar helpt dit middel je om beter te schaken? En zo ja: welk anale hulpstuk kun je het beste aanschaffen om beter achter het bord te worden? De Speld Sport stelde een team van stagiairs samen om de verschillende rectale prestatieverbeteraars voor u te testen.

1. De pion
Klein maar fijn: de pion. Voor de beginnende schaker is dit een uitstekende optie. Je zal er niet meteen een internationale titel mee veroveren, maar je zit er wel nog redelijk comfortabel mee achter het bord. Bijkomend voordeel is dat hij goed verkrijgbaar is in de schaakwereld.

2. Easy Choice Vibrerende Buttplug
De persoonlijke favoriet van de geteste buttplugs volgens onze stagiairs. De vibratie die langskomt in intervallen kan zorgen voor betere concentratie en ontspanning. Overigens komt de vibrerende buttplug ook nog eens met afstandsbediening; een partner kan vanaf een afstand hiermee in morse code de volgende zet naar je trillen.

3. Kralen Buttplug
De underdog van de buttplugs. Deze kraalvormige buttplug levert extra dimensies aan uw schaakervaring. Meerdere professionele schakers hebben zich uitgelaten over de werking van deze buttplug; het zou voor onder andere meer tactiek, snelheid, en natuurlijk genot zorgen. Tijdens een steekproef van schaakmatches hebben alle winnaars van de matches deze specifieke buttplug in gehad. Trek zelf je conclusie hierover.

4. Buttplug met Vossenstaartje
Niet de meest praktische buttplug, wel een van de speelsere. Deze buttplug is net uitgekomen en wordt ook door schakers beschouwd als buttplug met de beste prijs / kwaliteit verhoudingen. Ons testteam onthult dat dit speeltje vooral helpt met kwaliteiten zoals sluwheid; een belangrijke eigenschap voor elke succesvolle schaker.

5. De Koning
In tegenstelling tot de pion is dit juist een lange en grotere buttplug. Door de lengte van de buttplug is het belangrijk dat je blijft ontspannen. Dit hoeft overigens geen probleem te zijn, onze stagiairs hebben aangegeven juist beter te kunnen focussen door het genot dat zij ervaarden met deze buttplug. ‘De Koning’ buttplug is verkrijgbaar in het wit (medium grootte) en zwart (grootste formaat).

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die onbekende tiener was ik. Maar goed dat mijn naam in de belachelijke flauwekul niet voor komt.
Een grotere belediging voor de schaaksport is niet mogelijk. Die twee geile schrijvers moeten zich voor deze verschrikkelijke onzin enorm schamen.

Reageer
gravatar

Inderdaad broertje. Sake van der Wall en Xara Roelofs zijn waarschijnlijk twee viezeriken, die in bed met schaakstenen smerige spelletje hebben gespeeld.