Shutterstock / rudolfgeiger

Shutterstock / rudolfgeiger

15 dingen die je niet kan doen met rabarber

Mensen geven hoog op over rabarber, maar ze vermelden daarbij zelden wat rabarber allemaal niet kan. Natuurlijk kan je er een lekkere taart mee maken en natuurlijk kan je er een vlot mee bouwen waarmee je de Stille Oceaan oversteekt, maar kan je er ook courgettesoep mee maken? Precies. Zo geschikt is rabarber nou ook weer niet. Dit zijn de 15 dingen waar rabarber simpelweg niet geschikt voor is.

1. Een gat boren in beton
2. Knikkeren
3. Courgettesoep maken
4. De liefde winnen van Sergio die allergisch is voor rabarber
5. Ogen laseren
6. Een gat boren in baksteen
7. Kernfusie
8. Een vakantie naar de wijnstreek Beaujolais boeken
9. Een vluchteling in huis opvangen
10. Inloggen op je Minecraftserver
11. De spin van een kwantumdeeltje veranderen
12. Het roemruchte verleden van de Venetiaanse republiek tot leven wekken
13. Een gat boren in natuursteen
14. Het record voor langste tong bij een hond verbreken
15. Een goed gesprek voeren


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verder bevinden zich er duidelijk geen natuurkundigen in de redactie: kernfusie kan prima met een rabarber. alle elementen tot aan ijzer hebben daar geen enkel probleem mee, mist een beetje onder druk gezet natuurlijk. En Rababer is een groot tollend kwantum deeltje. Het doet niks anders dan naar lieve lust met alles en iedereen rond dansen. Op het losbandige af zou ik zeggen.

willem

Reageer
gravatar

Een maand geleden waren beide heren nog helemaal in de ban van komkommers. Nu er een paar druppels regen zijn gevallen, begonnen die dingen te verkleuren en vond men het nodig om over hetzelfde onderwerp wederom een niemendalletje te schrijven.
Geeft niks heren, flink blijven oefenen voor een glimlach uiteindelijk.

Reageer
gravatar

Correctie van een foutje in de correctie:

“15 dingen die wij* niet kunnen doen met rabarber”
* Bas van der Meulen en Loe Hijstek