Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Patiënt vergat zich bij de balie aan te melden en zit al 3 jaar in de wachtkamer

Bij de wachtkamer van een huisarts in Groesbeek, doet zich een onfortuinlijke situatie voor. De (inmiddels) 35-jarige patiënt Ben vergat zich bij binnenkomst aan te melden bij de assistent achter de balie, waardoor hij nu al ruim drie jaar met een kalknagel vertoeft in de wachtkamer van zijn huisarts.

“Ik denk dat ik ieder moment aan de beurt ben hoor”, zegt Ben. “Die dokters hebben het gewoon heel druk, dus ik wil ze niet storen. Daarnaast hebben de mensen om mij heen waarschijnlijk veel grotere problemen en zijn vaak ook ouder. Mijn beurt komt nog wel.”

Ben kent inmiddels sommige andere patiënten goed bij naam. “Ja dat is Mevrouw van Beek. Die heb ik nu al een keer of tien mogen spreken hier. Aardige vrouw, die last heeft van haar rug. Succes vandaag he Mevrouw. Tot de volgende keer”, roept Ben wanneer Mevrouw van Beek door de dokter geroepen wordt.

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Just biedt een dokter waar en wanneer je wil: App de Dokter. Nog geen klant? Probeer de app nu 3 maanden uit. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *