Shutterstock / Vladimir Gudvin / TV Show

Shutterstock / Vladimir Gudvin / TV Show

Jumbo-topman vraagt FIOD-medewerkers wel weer alles netjes te spiegelen na overhoop halen van zijn huis

De politie en FIOD zijn vanochtend de woning van Jumbo-topman Frits van Eerd binnengevallen. De supermarktbaas had wel een verzoek voor de medewerkers die alles overhoop haalden: “Wel weer alles netjes spiegelen.”

“Ik snap dat jullie je werk moeten doen, maar ik kan dit echt niet aanzien. Daar in de keuken staan alle kruidenpotjes naar achter geduwd zonder de etiketjes naar voren en mijn hele sokkenlade is nu een ravage. Die had ik gister nog op kleur laten sorteren met de bovenkant naar boven”, zegt een gefrustreerde Van Eerd. “Ook de stapels met contanten liggen door elkaar. Die moeten met het zilveren plaatje naar voren. Heeft echt niemand van jullie vroeger vakken gevuld dan jongens?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *