De Speld

De Speld

Vrouw laat krant in de wc vallen en nu werkt ’ie niet meer

Een groot drama voor Merel. Ze liet vandaag op kantoor haar krant in de wc vallen en nu doet het ding niks meer.

“Ik kan er helemaal niets meer mee”, huilt Merel. “Daar gaat mijn complete nieuwsvoorziening.” Haar collega Tom probeert haar te troosten: “Misschien kun je hem nog in een bak rijst leggen om hem te redden.” Maar Merel is ontroostbaar. Had ze maar een manier om nog even het nieuws te kunnen bekijken.

Al het nieuws wat ze nu mist is niet het enige vervelende aan het voorval. “Ik heb ook geen back-up van de antwoorden op Woordle in de krant waar ik de hele ochtend aan heb gewerkt. Deze moet ik nu dan maar weer aan vrienden vragen.”

Met de NU.nl app ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Feiten op een snelle manier voor iedereen. Download de NU.nl app hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *