Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

Van Nistelrooij geeft spelers straftraining

Een teleurgestelde Ruud van Nistelrooij heeft zijn PSV-selectie vanochtend een straftraining gegeven. "Ik heb iedereen tien kilometer laten lopen door het bos, ja. Daarna hebben ze nog extra krachttraining moeten doen. Bovendien heb ik vanochtend vroeg in de kleedkamer nog een donderspeech gegeven om iedereen met terugwerkende kracht op scherp te zetten.”

“Ik ben ontzettend geschrokken van wat ik heb gezien", aldus een zichtbaar geagiteerde Van Nistelrooij. "Bovendien trek ik de vrije dag die ik ze in augustus heb gegeven terug.” De trainer sluit zijn persconferentie af met een waarschuwing: “Ik ga dit weekend naar FC Twente kijken. Als zij tegen AZ tegenvallen, kunnen de boys volgende week gewoon nog een extra straftraining verwachten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *