NOS

NOS

Fast fashion industrie maakt zich zorgen over verwoeste katoenvelden in Pakistan

De overstromingen in Pakistan blijven door nieuwe regenval enorm toenemen. Wereldwijd lijkt er weinig aandacht voor de situatie, maar daar wil de fast fashion industrie nu verandering brengen. Zij maken zich namelijk grote zorgen over de verwoeste katoenvelden.

“Echt verschrikkelijk wat daar momenteel aan de hand is. Op deze manier hebben veel mensen in de wereld straks geen nieuwe en goedkope spijkerbroek meer”, zegt een woordvoerder van Primark. “We zijn bang dat we de prijzen voor een spijkerbroek echt moeten doorrekenen aan de consument. En dat deze ramp ten koste gaat van onze Westerse wegwerpcultuur.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *