19 STUDIO / Shutterstock

19 STUDIO / Shutterstock

Brutalen eisen de héle wereld

De halve wereld is niet langer genoeg voor de brutalen. "De hele wereld. Wij moeten de hele wereld krijgen."

"De halve wereld zeg je? Nee, te weinig!", zegt een brutale. "Wij hebben recht op de hele wereld."

De brutalen hebben grootse plannen met de andere helft. "De halve wereld wordt nu weggegeven aan niet-brutalen, en wat doen zij ermee? Kan ons het schelen! Doodzonde. Geef ons de hele wereld en we verhuren stukjes wereld aan de niet-brutalen. De hele wereld hebben is nu eenmaal niet gratis! Wij moeten de hele wereld krijgen."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat brutalen de halve wereld hebben is een eeuwenoud spreekwoord, dat tegenwoordig niet meer opgaat. Het vaststellen van het hedendaagse deel van de wereld vereist wetenschappelijk onderzoek. Ik adviseer de regering om voor dat doel in de komende miljoenennota een flinke buidel geld beschikbaar te stellen.

Reageer