NOS

NOS

Schreuder ziet Antony gewoon starten tegen Cambuur

Hoewel de naam Antony de laatste dagen steeds hardnekkiger gelinkt wordt aan Manchester United, ziet Ajax-coach Alfred Schreuder de rechtsbuiten zaterdag gewoon starten tegen Cambuur.

“Hij staat op het wedstrijdformulier”, zegt Schreuder. “Antony is op dit moment gewoon speler van Ajax.  Het lijkt me ook heel slecht als hij zou vertrekken. We hebben hem keihard nodig, zeker tegen een ploeg die zich waarschijnlijk gaat ingraven. Ik zag dat-ie ook weer getraind had, dus bij mij speel je dan gewoon.”

Volgens Schreuder brengen spelers als Antony altijd iets extra’s. “Ik weet niet of je dat filmpje hebt gezien waarin-ie een paar rondjes maakt met de bal aan zijn voet? Er is bijna niemand die dat zo snel kan. Ja, Kudus misschien. Die speelt sowieso ook.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *